[Wordpress] Nie działa breadcrumb
Robert Mucha
5/25/2015 | 4:01 PM

Mam problem z breadcrumb. Poprostu nie dzała w załączniku przesyłam screena . Podmieniałem oryginalne pliki gotowego już projektu z źródeł i niestety nie działa. Wersja wordpressa ja w kursie. Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Piotr Palarz
6/1/2015 | 11:10 AM

Po odkomentowaniu linijki z the_post_breadcrumb() z Twoich plików, na mojej bazie danych działa. Czyli problem nie jest w szablonie, a na zapleczu. Domyślam się, że możesz nie mieć dodanych typów dania w Przepisy->Typ dania. Spróbuj tam jakieś dodać i może już będzie działać.

Robert Mucha
5/31/2015 | 3:00 PM

Oto link do szablonu http://www39.zippyshare.com/v/a9kv4iRE/file.html

Piotr Palarz
5/31/2015 | 2:19 PM

Podrzuć proszę spakowany szablon, np. poprzez http://www.zippyshare.com/

Robert Mucha
5/30/2015 | 8:46 AM

Witam, wpisane jest dobrze, a taksonomia jest zarejestrowana:/ Czy mogę Panu przesłać w jakiś sposób pliki z kodem? Problem pojawił się u mnie również gdy włączyłem szablon przygotowany i kompletny z plików źródłowych od Państwa. Pozatym jeżeli to nie przeszkadza to jestem Robert nie musi Pan się do mnie zwracać przez "Pan". Pozdrawiam

Piotr Palarz
5/28/2015 | 9:03 PM

Już się do tego dogrzebałem. Błąd pojawia się, kiedy w linijce 214 w pliku functions.php gdzie mamy: $recipe_cats = get_the_terms($post->ID, 'meal-type'); podamy niepoprawny drugi parametr czyli 'meal-type'. Albo Pan to źle wpisał, albo Pan jeszcze nie zarejestrował taksonomii 'meal-type', co jest robione w pliku libs/posttypes.php

Piotr Palarz
5/28/2015 | 8:50 PM

Proszę wrzucić tutaj: http://imgur.com/ I jeszcze proszę o informację, na której stronie serwisu się taki błąd pojawia (adres URL) to spróbuję u siebie sprawdzić na tym samym systemie.

Robert Mucha
5/28/2015 | 8:46 PM

Nie wiem dlaczego ale screen się nie wysyła w wiadomości. Plik się dodaje natomiast po wysłaniu wiadomości go poprostu nie ma, mogę wysłać np na meila. Pozdrawiam

Robert Mucha
5/28/2015 | 8:45 PM

Robert Mucha
5/28/2015 | 8:43 PM

Witam ! Poniżej przesyłam jeszcze raz screena z błędem jaki się wyświetla. breadcrumb wyświetla się do pozycji recipes a dalej jest błąd z "Warning: array_values() expects parameter 1 to be array, boolean given in" Pozdrawiam

Piotr Palarz
5/28/2015 | 8:27 PM

Proszę załączyć zrzut raz jeszcze, bo niestety nie jest dodany. I proszę napisać coś więcej, co oznacza "nie działa"? Czy występuje błąd 404 czy może breadcrumb się nie wyświetla?